Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 50 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Naročila do 14:00 so odpremljena še isti delovni dan. Na voljo je osebni prevzem (pon-pet) na naslovu Kamniška cesta 28, 1241 Kamnik.
0

Košarica

Domov / Tržnica / Kava Goat Story – BRAZIL Sul de Minas

Kava Goat Story – BRAZIL Sul de Minas

12,99 

Razvajaj se s kavo na višjem nivoju, razvajaj se s specialty kavo.
- Neto teža: 250 g
- BRAZIL Sul de Minas okus: Lešnik, temna čokolada, grozdje (kava NI aromatizirana, opisani so okusi, ki jih v sebi skriva kavno zrno in se dodatno poudarijo s praženjem)
- Točke na lestvici: 83 (Lestvica 0-100 po standardu Svetovnega združenja za specialty kavo; specialty kave so ocenjene z oceno 80 ali več)
- Nadmorska višina: 950 m
- Medium pražena 100% Arabika

Spoznaj Specialty kavo

Čas za boljšo kavo
Kava je ročno pridelana, procesirana in nežno pražena, zato so v njej jasno izraženi okusi in arome, ki se močno razlikujejo glede na regijo, kjer je bila pridelana, način procesiranja ter seveda tudi praženja.

Lestvica od 0 do 100
Specialty kava je najbolj kakovostna kava na svetu, ki na lestvici ocenjevanja kave dosega oceno vsaj 80 od možnih 100 točk, to je manj kot 10 odstotkov najbolj kakovostne kave na svetu.

Bolj zdrava kava
Kave, ki jih po kakovosti uvrščamo med Specialty Coffee, uspevajo na višjih nadmorskih višinah, kjer je okolje čistejše, prav tako pa se ne uporablja pesticidov in so zato že sami plodovi bolj zdravi kot tisti, ki se uporabljajo pri komercialnih kavah.

Kaj pomeni Specialty kava?
Gre za širši pomen, v bistvu gre za termin, ki pove več stvari hkrati. Poimenovanje »Specialty coffee« pove celotno filozofijo oziroma zgodbo o tem, kako in kje je bila kava pridelana, obdelana, transportirana, skladiščena, pražena in pripravljena.

»Specialty Coffee« izraz se nanaša na visoko kakovostno zeleno kavo, ki jo spražijo strokovnjaki in je potem pravilno pripravljena po visokih standardih SCAA. Omenjeni standardi vključujejo 100 točkovno lestvico, ki ponazarja izjemno kakovost v vonju, aromi, okusu, pookusu, kislosti, telesu (jedru), enakomernosti, ravnovesju, bistrosti, sladkobnosti in celostni kakovosti, ki presega povprečno skodelico kave.

Goat story

Ni na zalogi

hello world!
© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down