Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80,00 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Možnost dostave že v 24 urah od naročila.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Dostava

Dostava

Naročila paketov sprejemamo vsak dan, 24 ur na dan. Ob vikendih in praznikih paketov ne pošiljamo in so odposlani na naslednji delovni dan.

Če izberete dostavo Dostava na dom, je cena za pošiljanje 3,99 € (DDV je vključen).

Če izberete dostavo Hitra pošta (dostava v 24 urah med ponedeljkom in petkom) je cena za pošiljanje 8,99 € (DDV je vključen). Naročila oddana do 10:30 so dostavljena še isti delovni dan (za kraje znotraj prometnega križa), naročila oddana do 15:00 so dostavljena naslednji delovni dan dopoldan (za kraje znotraj prometnega križa). Za kraje za izven prometnega križa se dostava podaljša za največ 12 ur. 

Če izberete dostavo Dostava po Evropi, se pošiljko pošlje na poljubni domači naslov v državo, ki leži na Evropski celini. Cena za tako dostavo je 10,99 € (DDV je vključen).

Če izberete dostavo Dostava ostali Svet, se pošiljko pošlje na poljubni domači naslov v vse preostale države. Cena za tako dostavo je 22,99 € (DDV je vključen).

Stroški dostave so vključeni v zadnjem koraku spletnega naročila oz. se dodajo končnemu znesku vrednosti izdelkov. V ta znesek je vključena odprema ter izbrana dostava.

Pakete pošiljamo preko Pošte Slovenija in je zato čas dostave odvisen od njih. Običajno so paketi dostavljeni že v 48 urah. Čas pošiljanja se ob prazničnih časih, kadar je povečan obseg pošiljk, včasih podaljša.

Brezplačna dostava ne velja za hitro pošto in se znesek navadne dostave na dom ne odšteje od zneska za hitro pošto.
© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram