Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Naročila do 14:00 so odpremljena še isti delovni dan. Na voljo je osebni prevzem (pon-pet) na naslovu Kamniška cesta 28, 1241 Kamnik.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Dostava

Dostava

Naročila paketov sprejemamo vsak dan, 24 ur na dan. Ob vikendih in praznikih paketov ne pošiljamo in so odposlani na naslednji delovni dan.

Če izberete dostavo Dostava na dom, je cena za pošiljanje 2,99 € (DDV je vključen).

Če izberete dostavo Dostava po Evropi, se pošiljko pošlje na poljubni domači naslov v državo, ki leži na Evropski celini. Cena za tako dostavo je 8,99 € (DDV je vključen).

Če izberete dostavo Dostava ostali Svet, se pošiljko pošlje na poljubni domači naslov v vse preostale države. Cena za tako dostavo je 12,99 € (DDV je vključen).

Stroški dostave so vključeni v zadnjem koraku spletnega naročila oz. se dodajo končnemu znesku vrednosti izdelkov. V ta znesek je vključena odprema ter izbrana dostava.

Pakete pošiljamo preko Pošte Slovenija in je zato čas dostave odvisen od njih. Običajno so paketi dostavljeni že v 48 urah. Čas pošiljanja se ob prazničnih časih, kadar je povečan obseg pošiljk, včasih podaljša.

V primeru, da se vam s pošiljko zelo mudi, nas lahko kontaktirate in vam paket pošljemo s hitro pošto (doplačilo 4 €), dostava v roku 24 ur.

© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down