Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80,00 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Možnost dostave že v 24 urah od naročila.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Ideje za poročna darila


Trgovina

Prikaz vseh 3 rezultatov

Prve misli in vprašanja, ki se pojavijo, ob prejemu vabila na poroko so: Hura, slavili bomo vajino ljubezen!; Ali potrebujeta pomoč pri načrtovanju?; Kako lahko pomagam na poročni dan?; Hm, kaj podariti poročnemu paru?; Ali je denar smiselna izbira za darilo?; Ali imam v omari ustrezno slavnostno oblačilo in obutev?; O, dogovoriti se moram za termin pri frizerju … Eno pomembnejše vprašanje vam z veseljem pomagamo razrešiti - poročno darilo.

Najti popolno poročno darilo je lahko izziv, saj želite mladoporočencema izkazati svojo podporo in veselje ob njunem pomembnem dogodku, hrati pa želite, da bo darilo lepo, uporabno in kakovostno. Za lažjo odločitev pri izbiri, smo oblikovali smernice in ideje za izbiro poročnega darila.

Smernice za izbiro poročnega darila:

Razmislite o njunem življenjskem slogu

Pomislite, kaj bi bilo koristno in primerno glede na njun življenjski slog. Če sta na primer ljubitelja kulinarike, bi lahko izbrali kakovostne kuhinjske pripomočke, knjigo z recepti, kuharski dnevnik, tečaj kuhanja za par ali bon za romantično večerjo.

Morda pa sta ljubitelja pohodništva, izletov, potovanj ... tako lahko podarite pripomočke za prijetnejše nove skupne dogodivščine (kot so npr. daljnogled, emajlirani skodelici z napisom mož in žena, lahka viseča mreža …), bon za romantičen vikend oddih ali za glamping po Sloveniji. Razmislite tudi o ostalih skupnih interesih, kot so šport, branje knjig, poslušanje glasbe … vse to so dobre iztočnice za izbiro darila.

Personalizacija

Personalizirana darila so vedno posebna. Odločite se lahko za  personalizirane skodelice, termo stekleničke, deske za rezanje, kozarce za vino, spominske knjige ipd. Na naši spletni strani boste našli kar nekaj izdelkov z napisom “mož” in “žena”, “his” in “hers”, “Mrs.” in “Mr.” ali “pravkar poročena” ter rezalno/servirno desko z gravuro rok in napisom: "In živela sta srečno do konca svojih dni."

Trgovina

Prikaz vseh 3 rezultatov

Upoštevajte seznam daril

Nekateri pari pripravijo seznam daril, ki si jih želijo. Preverite pri poročnemu paru, ali obstaja seznam daril v trgovini ali na spletu, kjer so navedeni izdelki, ki si jih želita. To vam bo pomagalo izbrati nekaj, kar je zagotovo po njunem okusu.

Unikatno darilo

Če ste spretni in radi ustvarjate, lahko razmislite o ročno izdelanem darilu. Le-ta so edinstvena, izražajo vašo kreativnost in osebno pozornost do mladoporočencev. To je odličen način, da jim podarite nekaj posebnega, kar bo imelo globok pomen in vrednost. Kljub temu pa se prepričajte, da je vaše darilo primerno in upošteva okus mladoporočencev.

Trgovina

Prikaz vseh 3 rezultatov

Doživetja

Namesto fizičnega predmeta lahko darujete doživetje, kot so bon za romantično večerjo v restavraciji, vstopnice za koncert ali gledališče, wellness vikend, glamping vikend ali celo plačilo za njune medene tedne.

 

Skupinski dar

Če darilo dajete skupaj s skupino ljudi, na primer s prijatelji ali družino, razmislite o nečem večjem, kot je vikend oddih z romantično večerjo, potovanje ali dopust v dvoje, video ali pevsko presenečenje na poročnem slavju, najem starodobnika za vožnjo mladoporočencev na poročni dan ipd.

 

Kvalitetni gospodinjski aparati

Če veste, da mladoporočenca potrebujeta gospodinjske aparate, so kakovostni mešalnik, pralni stroj, likalnik, aparat za kavo, sokovnik ali celo pametni aparat za kuhanje odlična izbira. Vendar razmislite, ali je pri izbiri gospodinjskega aparata smiselno, da se posvetujete kar z bodočima mladoporočencema.

 

Umetnost in dekoracija

Umetniška dela, slike v okvirjih in ostali različni dekorativni izdelki lahko dodajo osebno noto njunemu domu. Vendar bodite pri izbiri le-teh previdni, saj ima par lahko svojevrsten okus ali pa v domu ne želi imeti umetniških del in/ali dekorativnih predmetov. Priporočamo, da se za tovrstno darilo odločite le v primeru, da par zelo dobro poznate oz. ste prepričani, da si ga zares želita.

Trgovina

Prikaz vseh 2 rezultatov

Denarna darila

Če niste prepričani, kaj bi bilo najbolj primerno ali morda poročnega para ne poznate dovolj dobro, je denarno darilo vedno varen izbor. Mladoporočencema omogoča, da si izbereta, kar potrebujeta ali si želita.

 

Enoletna naročnina

Darujte enoletno naročnino za njima ljubo revijo, streaming storitev, tečaj ali celo cvetlično naročnino, kar lahko popestri njun dom, praznovanja ali posebne trenutke. S takšnim darilom bosta lahko uživala v rednih virih zabave, znanja ali lepote, ki bodo popestrili njune skupne trenutke in prispevali k obogatitvi njunega vsakdana.

Pomembno je, da izberete darilo, ki bo ustrezalo okusom, potrebam in življenjskemu slogu poročnega para. Poleg tega je pomembno upoštevati vaše finančne zmožnosti in odnose s parom.

Pri cenovnem okvirju velja nenapisano pravilo, in sicer: vrednost darila naj bo tolikšna, kolikor ima poročni par “stroškov” s posameznim svatom oz. poročnim slavjem/osebo.

Izogibajte pa se darilom, ki bi lahko bila neprijetna ali neprimerna, kot so denimo preveč osebni predmeti ali neprimerna humoristična darila. Konec koncev je pomembno, da darilo izkazuje vaše iskrene čestitke in veselje ob tem pomembnem dogodku v njunem življenju.

 

Ali si mladočenci res najbolj želijo denar? 

Pri tej odločitvi je pomembno upoštevati želje in potrebe posameznega para, odnose s parom ter vaše finančne zmožnosti. V kolikor poročni par dobro poznate, odgovor na to vprašanje že imate.

Pogosto pari, ki denarja ne želijo, to tudi izrazijo. V tem primeru ju lahko vprašate, kaj si želita oz. potrebujeta. Ali pa se odločite za nakup personaliziranega darila.

Denar najpogosteje podarijo ožji družinski člani, nekateri sorodniki pa tudi prijatelji. V kolikor iščete darilo za sodelavca/-ko pa priporočamo, da se odločite za nakup darila ali pa se posvetujete z ostalimi povabljenimi sodelavci in se odločite za skupno (lahko tudi denarno) darilo.

Denar je lahko praktično darilo, ki omogoča mladoporočencema, da si izbereta tisto, kar si najbolj želita oz. potrebujeta v svojem novem skupnem življenju. Vendar pa je pomembno upoštevati, da denar ne nudi iste stopnje osebnosti in čustvene povezanosti kot nekatera bolj personalizirana darila.

Seveda pa lahko izberete darilo, ki je kombinacija denarja in izbranega (materialnega) darila ter posledično poskrbite, da je darilo prav tako osebno. 

 

Kdaj je denar dobro darilo?

  • Če mladoporočenca izrazita željo po denarnem darilu.
  • Če niste prepričani, kaj bi par dejansko potreboval, in/ali želite, da si darilo izbereta sama.
  • Če veste, da mladoporočenca načrtujeta večje nakupe ali potovanja.

 

Kdaj je bolje podariti kaj drugega, morda bolj personaliziranega?

  • Če mladoporočenca cenita osebno noto in se vam zdi, da bi jima bilo bolj všeč nekaj, kar odraža vaš odnos ali skupne izkušnje, doživetja ...
  • Če želite pokazati, da ste se potrudili razmisliti o njunih interesih, hobijih ali potrebah.
  • Če ste bližji prijatelji ali družinski člani, bo personalizirano darilo (lahko v kombinaciji z denarjem) verjetno bolj primerno oz. osebno.

 

Pri odločitvi med denarnim darilom in personaliziranim darilom je ključno upoštevati vaš odnos s parom, njune želje, vašo finančno zmožnost ter okoliščine. Če par dobro poznate in ste seznanjeni z njihovimi željami, potrebami in slogom, boste verjetno lažje ugotovili, katera opcija je najbolj primerna. Zato skrbno premislite o tem, kaj bi bilo za par najboljša izbira glede na vaš odnos in okoliščine, ter se nato odločite za darilo, ki bo izražalo vaše iskrene čestitke in veselje ob njihovem poročnem dnevu.


Ideje za poročna darila za družinske člane 

Pri izbiri darila za družinske člane je pomembno razmisliti o okusih in vrednotah poročnega para ter povezavi, ki jo imate z njima. Darilo naj odraža vašo skrbno premišljenost in pozornost do njunih čustev ter prispeva k ohranjanju družinskih vezi. 

Družinska dediščina

Če želite darilo, ki nosi globok pomen in družinsko zgodovino, razmislite o darovanju nečesa, kar je že več generacij v družini. To lahko vključuje družinske recepte, tradicionalne obrti, družinski nakit ali kakšen drug predmet, ki ga povezujete s preteklimi rodovi. S tem darilom boste ustvarili most med preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo družine.

 

Ročno izdelana darila

Če ste vešči ročnih spretnosti, lahko ustvarite unikatno darilo, ki bo pričaral topel in domač občutek, saj ga bo poročni par povezoval z družino in/ali domačim krajem.

 

Spominska knjiga

Izdelava albuma s fotografijami in spomini na skupne trenutke je enkraten način, kako ohraniti dragocene spomine. Dodajte slike, zapiske in pripovedi o preteklih dogodkih, kar bo ustvarilo čudovit vpogled v njuno preteklost ter okrepilo povezanost med družinskimi člani.

 

Gospodinjski aparati

V kolikor si mladoporočenca ustvarjata skupen dom, je praktično darilo katerikoli gospodinjski aparat. Pri izbiri le-teh je pomembno upoštevati njune potrebe in preference ter izbrati aparat, ki bo resnično izboljšal njun vsakdan. Ker pa so potrebe in okusi posameznega para zelo individualni, je smiselno, da se o nakupu in izbiri aparatov posvetujete kar s poročnim parom.

 

Denar

Čeprav se denar včasih zdi manj oseben izbor, je lahko zelo praktično in dobrodošlo darilo za družinske člane. Omogoča jim, da si sami izberejo, kako ga bodo porabili, bodisi za skupne izlete, večerje ali celo za dopust oz. medene tedne. Lahko se  tudi odločite, da boste financirali poročno slavje ali določeno storitev za poroko. Ključno je, da ob darilu priložite osebno noto, ki izraža vašo toplino in veselje ob njunem poročnem dnevu. To je lahko zgolj čestitka, v katero boste zapisali svoje misli in želje za mladoporočenca. Denar pa je lahko tudi dopolnilo h kakšnemu drugemu darilu, ki ste ga izbrali/izdelali, kar bo povečalo njegovo vrednost in uporabnost.

 

Ideje za poročna darila za prijatelje

Prijatelji imajo pomembno vlogo v našem življenju, so kot družina, ki si jo izberemo sami. Pri izbiri darila za prijatelje je pomembno, da z njim izražate vašo edinstveno prijateljsko vez in hkrati upoštevate skupne spomine ter izkušnje, ki so oblikovali vaše odnose. Izberite darilo, ki bo odražalo njun okus in interese ter vam omogočilo deliti še veliko nepozabnih trenutkov skupaj.

Skupinsko darilo

Če želite svojo povezanost s prijatelji še bolj poudariti, je skupinsko darilo odličen način. Združite moči s skupino prijateljev in podarite nekaj, kar bo omogočilo skupno doživetje. To lahko vključuje vikend oddih, mini potovanje ali udeležbo na skupnem dogodku, kot je koncert ali športna prireditev. To darilo ne bo samo okrepilo vaših prijateljskih vezi, ampak bo tudi ustvarilo nepozabne spomine, ki jih boste lahko delili še dolgo.

 

Personalizirani predmeti

Prijateljem podarite personalizirane predmete, ki izražajo vašo edinstveno vez. To lahko vključuje skodelice, kozarce, termo stekleničke, servirno desko ali druge uporabne predmete, ki so opremljeni s skupnimi fotografijami, citati ali simboli, ki so značilni za vaše prijateljstvo.

 

Knjige ali dnevniki

Darujte knjige, ki imajo poseben pomen za vas ali za vaše prijateljstvo. To lahko vključuje knjige, ki so vas navdihnile ali zabavale skupaj, ali pa knjige, ki nosijo globlje sporočilo. Prav tako lahko podarite različne dnevnike, kamor bosta lahko zapisovala svoje misli, sanje in dogodivščine, kar bo ohranilo vašo povezanost tudi v prihodnosti.

 

Doživetje v naravi

Če imata rada naravo in aktivnosti na prostem, lahko podarite izkušnjo, kot je planinarjenje, taborjenje, piknik ali vožnjo s kolesi. Skupno preživet čas v naravi bo okrepil njuno povezanost in omogočil sproščeno in aktivno doživetje.

 

Presenečenje na poročnem slavju

Video ali pevsko presenečenje, najem starodobnika ali plesni nastop, so darila, ki so v zadnjih letih zelo pogosta, saj polepšajo poročni dan in mladoporočencema pustijo krasne spomine na njuno poroko.

 

Ideje za poročna darila za sodelavce 

Pogosto se zgodi, da nas tudi sodelavec/-ka povabi na poroko. Poročna darila za sodelavce imajo svojo posebno dinamiko, saj želimo izraziti spoštovanje in prispevati k veselju ob njihovem pomembnem dogodku, hkrati pa se držati okvira delovnega okolja.

V tem primeru priporočamo, da se odločite za nakup elegantnega a hkrati uporabnega darila, kot so npr. darila v škatli (več o naši ponudbi si preberite v naslednjem poglavju: Dar v škatli - kot poročno darilo). Druga možnost je, da se z ostalimi povabljenimi sodelavci odločite za skupno (lahko tudi denarno) darilo.

Nakit

Subtilen nakit, kot so eleganti, minimalistični uhani ali zapestnice, je odlično darilo za sodelavke. Izberite klasičen in nevsiljiv dizajn, ki bo primeren za nošenje v delovnem okolju ter hkrati izražal vašo pozornost.

 

Rože ali rastline

Rezano cvetje ali lončnice so vedno dobrodošlo darilo, saj prinašajo svežino in lepoto v prostor. Podarite šopek ali lončnico, ki bo osvežila njun delovni prostor ali druge prostore in jima polepšala vsakdan.

 

Darilne kartice/boni

Darilna kartica za restavracijo, kino ali drugo zabavno izkušnjo je odličen način, kako poročnemu paru omogočiti sprostitev izven delovnega okolja. 

 

Poslovni dodatki

Če želite podariti nekaj bolj poslovnega, razmislite o elegantnih pisarniških pripomočkih, kot so usnjene beležke, pisala ali organizatorji. Lahko pa podarite izdelke, ki so prav tako dobrodošli za boljšo produktivnost na delovnem mestu, kot so termo skodelica za kavo, kavna žlička in kava. Praktični poslovni dodatki so vedno dobrodošli in lahko pomagajo izboljšati njuno učinkovitost v delovnem okolju.

 

Knjige

Knjiga z motivacijsko ali poučno vsebino je odlično darilo za spodbujanje osebne in poklicne rasti. Izberite knjigo, ki je povezana z njunimi poklicnimi interesmi ali cilji, saj bo tako darilo imelo dodatno vrednost in ju navdihnilo za nadaljnji razvoj.

 

Prenosna tehnologija

Če sta zaposlena v tehničnem okolju, so prenosni dodatki, kot so dodatki za pametni telefon, power banki ali bluetooth zvočniki, lahko prav tako praktična darila.


Dar v škatli - kot poročno darilo

V kolikor želite mladoporočencema podariti nekaj posebnega, uporabnega in estetsko dovršenega, priporočamo nakup darilne škatle, ki združuje ličen, eleganten videz in premišljeno izbrane izdelke.

Trgovina

Prikaz vseh 4 rezultatov

Izbirate lahko med že sestavljenimi poročnimi paketi (dar v škatli ~ poroka) ali pa izdelke, ki jih želite v darilni škatli, izberete sami (sestavi škatlo), mi pa jih bomo lično zapakirali in škatlo zalepili z elegantno oblikovano nalepko z izbranim napisom: “Čestitke, mladoporočenca!”; “Z ljubeznijo.”ali “Hura!”.

porocni-paketi-obdaruj

 

V kolikor potrebujete le posamične izdelke (brez darilne škatle), ki jih boste dodali poročnemu darilu, pa le-te najdete na tržnici izdelkov. V darilno škatlo oz. k izbranemu darilu je smiselno priložiti čestitko na katero zapišete želje in čestitke poročnemu paru, hkrati pa omogočite, da par po poroki točno ve, kdo jima je določeno darilo podaril.

Po želji lahko poleg voščilnice priložite še denar. V tem primeru bomo v darilno škatlo priložili nezalepljeno kuverto z voščilnico.

 

Poročna darila imajo poseben pomen, saj predstavljajo izraz naše ljubezni, spoštovanja in veselja ob sreči mladoporočencev. Pomembno je, da pri izbiri darila upoštevamo interese poročnega para, njune potrebe in okuse ter naš odnos z njima. Za katerokoli darilo se odločimo, je ključno, da se trudimo izbrati nekaj, kar bo prinašalo radost in poudarjalo pomembnost tega posebnega trenutka v njunem življenju.

Vsako darilo nosi s seboj edinstveno sporočilo in občutek, ki bo še dolgo ostal v njunih srcih, obenem pa prispeval k bogatitvi njune nove skupne poti.

Darilo ob rojstvu
Darilo za boljšo polovico
Sestavljeni paketki že vsebujejo darilno embalažo in so pripravljeni na obdarovanje.
Hitra dostava
Obdaruj paketke lahko naročite na vaš ali prejemnikov naslov.
Skandinavsko
Darila za vsakogar
V naši široki ponudbi najdete darila za vse. Moške, ženske, pare, dojenčke, …

Čudoviti Ljubezenski verzi

Velika izbira daril za valentinovo
V naši ponudbi lahko najdete veliko različnih daril za vsakogar. In to iz udobja vašega kavča. 

Čudovita darila za zanjo, zanj, za njiju, za poslovne partnerje, darila za babico, dedka, najstnice, božična darila za nosečnice, novorojenčke in mamice. Zares za

Darila za vsakogar

Na strani obdaruj.si vam prav tako nudimo sestavljene pakete, ki pa so namenjeni vsem za vse priložnosti.
Prav tako lahko sestavite svoj paket ali pa  izberete že sesatvljen paket (dar v škatli).
© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram