Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80,00 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Možnost dostave že v 24 urah od naročila.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Materinski dan: 
zahvala skozi darila

1. Materinski dan - praznovanje neskončne moči mamine ljubezni

Materinski dan ni le priložnost, da se spomnimo na vse mame in materinstvo, ampak je dan, ki nosi globoko čustveno vrednost. To je dan, ko izrazimo neizmerno hvaležnost, ljubezen in spoštovanje do žensk, ki so nas vzgajale, nas podpirale in nas brezpogojno ljubile skozi vse vzpone in padce našega življenja. To je dan, ko lahko z majhnimi dejanji, nežnimi besedami in premišljenimi darili svoji mami pokažemo, kako zelo je cenjena in ljubljena.

Vendar pa bolj kot se na koledarju bliža datum 25. marec, bolj se znajdemo v precepu, kaj podariti mami za materinski dan. Seveda si vsak želi podariti popolno darilo, vendar se izbira le-tega včasih izkaže kot precejšen izziv. Da praznik, ko so v ospredju mame, ne bo v znamenju stresa in nemoči ob iskanju popolnega darila, smo pri Obdaruj.si pripravili nekaj smernic in predlogov, ki vam bodo v pomoč, da najdete izvirno darilo, ki bo vaši mami sporočilo, da je prav ona najboljša mama!

2. Dar v škatli - popolno darilo za nepozaben materinski dan

V kolikor želite mami podariti nekaj zares posebnega, uporabnega, izvirnega in obenem tudi estetskega, vam priporočamo nakup darilne škatle, ki pooseblja eleganten videz in premišljeno izbrane izdelke primerne za še tako zahtevne okuse.

Pri Obdaruj.si smo z izjemno skrbnostjo sestavili raznoliko in izvirno ponudbo paketov za materinski dan (dar v škatli ~ materinski dan).

Ne glede na to, ali iščete nekaj za ljubiteljico narave, umetnosti, športa, kuhanja ali zgolj splošnega razvajanja, pri Obdaruj.si boste našli popolno darilo, ki bo vaši mami narisalo nasmeh na obraz in ji pokazalo, kako zelo jo imate radi.

Hvala iz srca, Red

19,96 

darilo zanjo Ljuba mama

Ljuba mama

31,97 

Nežno razvajanje

19,96 

dar v škatli za mami

Za mami

29,97 

Marjetica za mami

43,96 

Moč ženske

27,97 

Tvoj trenutek

48,96 

Za lepši dan

54,96 

1 2 3 4

Vsaka darilna škatla je lično zapakirana in zalepljena z elegantno oblikovano nalepko z izbranim napisom: “Zate.” ali Z ljubeznijo.”.

Za piko na i vam priporočamo, da darilu dodate tudi voščilnico, saj boste s tem darilo na nek način nadgradili, ga naredili še bolj osebnega in posebnega. Voščilnica je enkraten način, da izrazite svoja čustva in misli ter na ta način pokažete mami, kako zelo jo cenite in koliko vam pomeni.

V kolikor izberete eno izmed naših številnih voščilnic, primernih za materinski dan, vam nanjo natisnemo vaše sporočilo ali pa vam jo pustimo prazno, nato pa sporočilo zapišete sami.

Seveda pa darilo lahko sestavite tudi sami. V nadaljevanju vam ponudimo nekaj možnosti odličnih daril za materinski dan, s katerimi res ne morete zgrešiti.

3. Personalizirana darila - dotik edinstvenosti

Personalizirana darila so odlična ideja za darilo za materinski dan, saj nosijo globoko osebno sporočilo in izkazujejo dodatno mero pozornosti in truda, ki ga vložimo v izbiro darila. S personaliziranimi darili imamo možnost, da svoja čustva in hvaležnost izrazimo na edinstven način ter dodamo osebno noto, česar standardna darila pogosto ne zmorejo.

Med možnosti personaliziranih daril spadajo foto knjige, ki odražajo skupne spomine, skodelice s posebnimi napisi, dekorativni predmeti za dom z osebnim sporočilom, pismo hvaležnosti v steklenički, personalizirana rezalna deska za kuhinjo, obesek za ključe z gravuro, kupončki z idejami za skupna druženja, koledar z družinskimi fotografijami, knjiga receptov z družinskimi specialitetami …

4. Darila za sprostitev - mamin “time off”

Mame pogosto pozabijo poskrbeti zase v svoji nenehni skrbi za vse druge, zato je odlično darilo tisto, ki je osredotočeno na sprostitev in razvajanje. Takšna darila bodo mami omogočila, da za trenutek pozabi na vsakodnevne obveznosti in se posveti lastnemu dobremu počutju, obnovi svoje moči in se počuti cenjeno.

Darila, ki so osredotočena na sprostitev, so lahko različni boni za wellness ali masažo, luksuzni set kopalnih bombic, posebna kozmetika za nego telesa, ki ima po možnosti personalizirane napise, dišeče sveče, posebna mila, knjige z vajami za sprostitev, pripomočki za jogo, masažni aparat, set za meditacijo …

5. Gurmanska darila - prefinjen svet okusov

Gurmanska darila so vedno odlična izbira za darilo, saj omogočajo mami, da razvaja svoje brbončice in spoznava nove okuse. Takšna darila običajno prinašajo dvojno veselje: užitek v okušanju kakovostnih izdelkov in čut za odkrivanje novih kulinaričnih svetov. Seveda pa tovrstna darila ponujajo tudi idealno priložnost za ustvarjanje spominov, če se odločite skupaj preizkušati nove dobrote.

Odlična gurmanska darila so različne čokolade ali piškoti s personaliziranimi napisi, posebni čaji, kave, set marmelad, začimbe …

6. Darila z mislijo na naravo - trajnostno razvajanje

Darilo, ki je trajnostno in ekološko, je izjemno darilo za materinski dan, saj ne le razveseli, temveč tudi izkazuje spoštovanje do našega planeta. Izbira trajnostnega darila pokaže naše globoko razumevanje pomena ohranjanja narave za prihodnje generacije, kar je še posebej pomembno sporočilo, ki ga lahko delimo z mamo - osebo, ki nas uči in vodi skozi življenje.

Dobri primeri trajnostnih daril so vrečke za večkratno embalažo, osebna steklenička za vodo, e-knjige ali naročnina na digitalne revije, različne sadike in kompleti za sajenje, ptičja hišica, ki jo izdelaš sam, recikliran planer …

7. Nakit - neprekosljiva eleganca

Nakit je odlično darilo za materinski dan, saj simbolizira trajnost in večnost - enake lastnosti, ki jih lahko pripisujemo materinski ljubezni. Vsak kos nakita nosi v sebi zgodbo, čustvo in spomin, kar ga dela neprecenljivo darilo, ki ga bo mama lahko nosila in cenila skozi leta. Nakit prav tako omogoča osebni dotik, saj ga je možno personalizirati.

Materinski dan je odlična priložnost, da z majhnimi gestami in premišljenimi darili svoji mami izkažemo svojo neskončno ljubezen in zahvalo. Potrebno je poudariti, da popolno darilo ni tisto, ki je najdražje, ampak je tisto, ki je izbrano s srcem, saj najboljša darila prihajajo iz srca in ostanejo v spominu za vedno.

Darilo ob rojstvu
Darilo za boljšo polovico
Sestavljeni paketki že vsebujejo darilno embalažo in so pripravljeni na obdarovanje.
Hitra dostava
Obdaruj paketke lahko naročite na vaš ali prejemnikov naslov.
Skandinavsko
Darila za vsakogar
V naši široki ponudbi najdete darila za vse. Moške, ženske, pare, dojenčke, …

Čudoviti Ljubezenski verzi

Velika izbira daril za valentinovo
V naši ponudbi lahko najdete veliko različnih daril za vsakogar. In to iz udobja vašega kavča. 

Čudovita darila za zanjo, zanj, za njiju, za poslovne partnerje, darila za babico, dedka, najstnice, božična darila za nosečnice, novorojenčke in mamice. Zares za

Darila za vsakogar

Na strani obdaruj.si vam prav tako nudimo sestavljene pakete, ki pa so namenjeni vsem za vse priložnosti.
Prav tako lahko sestavite svoj paket ali pa  izberete že sesatvljen paket (dar v škatli).
© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram