Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Naročila do 14:00 so odpremljena še isti delovni dan. Na voljo je osebni prevzem (pon-pet) na naslovu Kamniška cesta 28, 1241 Kamnik.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Domov / Tržnica / Kupončki za mami

Kupončki za mami

Na zalogi

MYSIGza-mami_57198

19,99 

Kupončki za mami - 20 unikatnih darilnih kupončkov za mami. Pozorno darilo za tvojo mamico.

S kupončki za mami na dragocen način pokažeš svoji mamici, koliko ti pomeni, saj ji podariš svoj čas - darilo neprecenljive vrednosti! Kupončki predstavljajo 20 različnih daril s tvoje strani. Z njimi izbirata med 20 različnimi aktivnostmi za skupen čas, lahko pa se tudi sam_a odločiš katerega ji boš v danem trenutku podarila. Na zadnji strani vsakega kupončka je opomnik, da ne pozabita ob vsaki uporabi posneti fotografijo za spomin, prav tako pa zabeležiti datum in kraj aktivnosti ter zapisati najljubše utrinke dogodka. Kupončke lahko shranita, da vama služijo kot spomin na vajin čas. Primerno za posebne praznike, rojstne dneve, materinski dan, dan žena ali kar tako, da pokažeš, da jo ceniš vsak dan.

Primeri kupončkov: Mami, oprala ti bom avto / Mami, namesto tebe skuham kosilo po želji / Mami, podarim ti objem, ki traja kolikor želiš / Mami, greva po rože na tržnico ali bližnji travnik / ... in ostalih 16 kupončkov za mami.

Kupončki za mami:
- 20 unikatnih obojestranskih darilnih kupončkov,
- darilno pakiranje; škatlica z napisom "kupončki za mami" "ker je čas najlepše, kar lahko nekomu podarimo".

mysig

Na zalogi

Podobni izdelki
© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down