Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Naročila do 14:00 so odpremljena še isti delovni dan. Na voljo je osebni prevzem (pon-pet) na naslovu Kamniška cesta 28, 1241 Kamnik.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Domov / Tržnica / Igra Domino

Igra Domino

Na zalogi

KB485PW00509_52385

15,99 

Klasična igra domino v novem dizajnu! Za zabavo otrok in odraslih, za bistrenje uma in sprostitev. Domine so narejene iz lesa, spravljene so v kakovostni embalaži modre barve. Vseh domin je 28. Priporočljiva starost: 4+. Idealno tudi za darilo.

Domine v novem dizajnu! Vaša najljubša otroška igra z novim estetskim pridihom. Cilj igre je, da se s spretnim polaganjem kar najhitreje znebimo domin.

Temeljna pravila
Domine se na mizi premeša in razdeli med igralce, ki jih zakrite postavijo pred seboj. Na začetku dobi vsak igralec 7 domin. Tisti igralec, ki začne igro, položi eno od svojih domin na igralno polje (mizo). V vrstnem redu nadaljujejo še ostali igralci. Kdor je na vrsti, mora zaporedje že položenih domin na enem od koncev podaljšati za eno domino. Položiti je dovoljeno le tisti domino, ki ima na eni od polovic enako število pik, kot jih je na polovici zadnje domine v vrsti. Druga polovica potem predstavlja novi konec vrste. Ker ni treba domin polagati v ravni liniji, se lahko zgodi, da igralci ustvarijo slepo ulico. V tem primeru se vrsta samodejno razreši. Domine z dvojnim številom (npr. 5-5) se v vrsto položi pravokotno. Če igralec, ki je na vrsti, nima ustrezne domine, vzame eno od pokritih domin (nerazdeljene domine na mizi, ki so obrnjene tako, da se število pik ne vidi). Vendar domine, ki jo je igralec pridobil na ta način, ni mogoče takoj uporabiti (položiti na mizo). Igralec mora počakati en krog in šele takrat, ko je naslednjih na vrsti, jo lahko uporabi.

Dimenzije: 9 x 21 x 4 cm.
Neto teža: 300 g.
Material: les.

Printworks Sweden

Na zalogi

© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down