Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80,00 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Naročila do 14:00 so odpremljena še isti delovni dan. Na voljo je osebni prevzem (pon-pet) na naslovu Kamniška cesta 28, 1241 Kamnik.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Domov / Tržnica / Igra Kviz - Filmi

Igra Kviz - Filmi

Na zalogi

KB475PW00142_52387

29,99 

Ste si ogledali veliko filmov? Poznate veliko igralcev in naslovov filmov, v katerem igrajo. S to igro lahko preizkusite vaše znanje s področja filmov. Pravila igre so preprosta. Vaš nasprotnik mora poznati ime igralca in naslov filma, v katerem igra. Idealna tudi za darilo.

Kviz o znanih igralcih in njihovih filmih. Pravila igre so preprosta. Povleci kartico in ilustracijo pokaži nasprotniku, ki mora ugotoviti dve stvari: ime igralca/igralke in naslov filma, v katerem igra. Če tvoj nasprotnik ne ve odgovora, vrneš kartico nazaj k ostalim karticam. Nato igro nadaljuje naslednji igralec, ki povleče eno izmed kart. V primeru, da tvoj nasprotnik odgovori pravilno, lahko pridobi dodatne točke tako, da odgovori na vprašanja, ki so na zadnji strani kartice. (Seveda je odvisno od igralcev, kako prijazni ste med seboj, saj lahko nasprotniku postaviš dodatna vprašanja, ki so na zadnji strani kartice, kljub temu, da ni pravilno odgovoril na obe vprašanji v povezavi z ilustracijo na prvi strani). Škatla vsebuje 50 igralnih kart in ocenjevalno knjižico.

Dimenzije: 7 x 16 x 11 cm.
Neto teža: 700 g.
Materiali: karton.

Printworks Sweden

Na zalogi

© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down