Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Naročila do 14:00 so odpremljena še isti delovni dan. Na voljo je osebni prevzem (pon-pet) na naslovu Kamniška cesta 28, 1241 Kamnik.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Domov / Tržnica / Igra Spomin - Glasba

Igra Spomin - Glasba

Ni na zalogi

KB474PW00396_52386

20,99 

Igra spomin nekoliko drugače. Povabite prijatelje na družabni večer. Z igro lahko preizkusite vaše glasbeno znanje. Kartice so spravljene v kakovostni embalaži modre barve. Idealna tudi za darilo.

Pri tej igri morate prepoznati glasbenega umetnika po kostumu in ga povezati z besedilom ene od njegovih najbolj prepoznavnih pesmi (kar predstavlja par). Igra je odlično darilo za vse ljubitelje pop kulture.
Navodila za igro: 1. Zmešaj vse kartice. 2. Položi kartice, obrnjene s hrbtno stanjo navzgor, v več vrstic. 3. Igro začne najmlajši igralec, ki obrne dve poljubno izbrani kartici. Igra se nadaljuje v smeri urinega kazalca. 4. Če odkriješ par (par predstavlja: kostum in del besedila istega glasbenika), vzameš kartici in ju položiš k sebi. Če ne odkriješ para, obrneš kartici nazaj na prvotno mesto. Igro nadaljuje naslednji igralec. 5. Igra se konča, ko najdete vse pare in zmanjka kartic na igralni površni. 6. Na koncu vsak igralec prešteje svoje pare. Zmaga tisti, ki ima največ parov.

Dimenzije: 10 x 15 x 4 cm.
Neto teža: 300 g.
Material: karton.

Printworks Sweden

Ni na zalogi

© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down