Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80,00 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Možnost dostave že v 24 urah od naročila.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Domov / Tržnica / Knjiga Hudo preprosto - družinsko ustvarjanje
DARILNA EMBALAŽA
brez priloženega računa
ENOSTAVNA VRAČILA
v roku 14 dni
HITRA DOSTAVA
v roku 24 ur*

Knjiga Hudo preprosto - družinsko ustvarjanje

Ni na zalogi

HP-druzinsko-ustavarjanje_59238

19,99 

Knjiga Hudo preprosto - družinsko ustvarjanje; vsebuje 52 hudo preprostih zamisli za ustvarjalne družinske (popol)dneve. V knjigi boste našli vsakemu letnemu času prilagojene ideje za ustvarjanje. Je krasno darilo za vse ustvarjalne duše; posameznike, družine, učitelje, vzgojitelje ...

Izvirno slovensko delo prinaša domiselne ideje, kako lahko družinsko življenje obogatite s kratkočasnim in z ekološko osveščenim ustvarjalnim druženjem. Posebej dragoceno je, da boste večji del potrebščin našli doma – največkrat med že odsluženimi stvarmi. Avtorice so svoje zamisli tokrat strnile že v drugem svežnju predlogov s skupnim imenovalcem Hudo preprosto. Navodila dopolnjujejo nazorne fotografije posameznih korakov izvedbe, da bo izdelava posameznega izdelka res vsakomur razumljiva. Tudi tisti, ki so jih že ob prvi knjigi zasrbeli prsti, se bodo tokratnega nadaljevanja gotovo razveselili!

Ustvarjanje je osnovna človekova potreba, izražanje prek drobnih del pa človeka bogati in mu pomaga razvijati ročne spretnosti. Knjiga prinaša 52 s slikami opremljenih nasvetov tipa naredi sam, ki so zastavljeni kot izhodišče za ustvarjalne (popol)dneve v vaši družini ali skupnosti. Njihov namen je, da starejšim pomagajo na kratkočasen način prenašati rokodelska znanja na mlajše rodove. Ob prijetnem druženju se boste skupaj učili vesti, žagati, rezljati … Naučili se boste uporabljati osnovna orodja, kot rdeča nit pa je v knjigi prisotna tudi skrb za okolje, saj za številne izdelke uporabimo odpadno embalažo in materiale iz narave. Domiseln nabor ustvarjanja v vseh letnih časih bo poskrbel za prijetno razvedrilo doma in v naravi!

Avtorice: Tjaša Brajdih, Teja Pintarič, Kaja Podržaj in Vesna Vogrin.
Idejna zasnova: Petra Slapar.
Fotografije: Klemen Brumec.
Izdali in založili: Društvo Mohorjeva družba in Celjska Mohorjeva družba, d. o. o. in PKDV, svetovanje, d. o. o.
Format: 215 mm × 240 mm.
Vezava: trda vezava.
Jezik: slovenski.
Leto izdaje: 2016.
Strani: 120.

Hudo Preprosto

Ni na zalogi

Pogosta vprašanja
Dostava
Mnenja (0)
Oddaj mnenje
Ali je v paketu priložen račun?
Ker gre večinoma za darila, paketom NIKOLI ne prilagamo računa. Račun vam bomo naknadno poslali na vaš email naslov.
Ali je paket popolnoma zalepljen in se ga ne da več odpreti, da pogledam vsebino preden predam prejemniku?
Nalepko na škatlo nalepimo tako, da paket lahko še odprete in preverite vsebino ter po potrebi dodate še kaj svojega.
Kako bo prejemnik vedel od koga je paket, če ga pošljem direktno k njemu na dom?
Ponujamo možnost, da poleg paketa naročite tudi voščilnico. Na prazno stran voščilnice bomo natisnili vaše posvetilo ter podpis, da bo prejemnik vedel od koga je.
Ali lahko prilagodim vsebino darilne škatle?
Seveda! V kolikor vam ne ustreza noben izmed naših že sestavljenih darilnih paketov, ga lahko sestavite tudi sami. V meniju izberite “Sestavi paket”, v prvem koraku izberete darilno škatlo, v drugem koraku izdelke, ki bodo v darilni škatli in v zadnjem koraku voščilnico (izbirno).
Kako dolgo traja dostava?
Pakete, ki so naročeni do 14:30 na delovni dan, odpošljemo še isti dan. V kraje znotraj prometnega križa so običajno dostavljeni že naslednji delovni dan, v kraje izven cestnega križa pa dostava traja kakšen dan ali dva dlje. V predbožičnem času se včasih dostava podaljša za kakšen dan.
Ali lahko paket dostavite na točno določen dan, da bo prejemnik dobil darilo na svoj rojstni dan?
V kolikor je prejemnikov rojstni dan med tednom, priporočamo, da izberete dostavo s hitro pošto in nam napišite na kateri dan mora biti paket dostavljen. V kolikor je prejemnik znotraj prometnega križa, lahko naročilo oddate zjutraj in bo paket popoldan že tam oz. oddate naročilo do 15:00 in bo paket pri prejemniku naslednji delovni dan.
Izbral sem predplačilo, nakazilo na TRR, vendar bi rad paket čim prej dobil.
Za bančna nakazila včasih traja malo dlje, da so pri nas vidna. V kolikor želite, da bo naročilo čim prej pri vas, nam prosim pošljite potrdilo o plačilu na naš email: info@obdaruj.si.
Kako lahko plačam svoje naročilo?
Sprejemamo različne načine plačila, vključno s kreditnimi karticami, PayPalom, plačilom po povzetju ter predplačilom. Vse podrobnosti o plačilnih metodah najdete na naši strani z informacijami o plačilu.
Izbrani paket mi je zelo všeč, bi pa zamenjal en artikel za drugega. Ali je to mogoče?
Seveda. Priporočamo, da v meniju izberete “Sestavi paket” in si darilno škatlo popolnoma prilagodite po vaših željah.
Ali lahko naročim samo darilno škatlo, saj bi vanjo dodal svoje izdelke?
Ne, praznih škatel ne prodajamo.
V paket bi, poleg naročenih stvari, dodal še nekaj svojega. Ali mi lahko prilagodite velikost škatle?
Lahko. V naši ponudbi imamo tri različne velikosti škatel, ki jih prilagodimo vsebini. Če želite dodati še nekaj svojega, nam v opombe v košarici napišite velikost izdelka, ki ga želite dodati, da bomo poslali pravo velikost škatle.
Paket želim sestaviti sam, vendar me skrbi, da ne bo ustrezalo velikosti škatle, ki jo imate v ponudbi.
Brez skrbi, v ponudbi imamo tri velikosti škatel, tako da vedno vzamemo tisto škatlo, v katero najlepše pašejo naročeni izdelki.
Kaj lahko storim, če želim vrniti izdelek?
Zadovoljstvo naših strank nam je na prvem mestu. Če z naročenim izdelkom niste popolnoma zadovoljni, nas prosimo kontaktirajte v roku 14 dni od prejema za informacije o postopku vračila in zamenjave.
Kako lahko sledim svojemu naročilu?
Po oddaji naročila boste prejeli potrditveno e-pošto. Ko bo paket odposlan, boste prejeli podatke za sledenje pošiljke s strani Pošte Slovenije.
Ali ponujate darilno zavijanje?
Da, vsi naši paketi že vključujejo darilno embalažo. V kolikor paket sestavite sami, v prvem koraku izberete darilno embalažo, ki jo želite. Če bi želeli kupiti posamične izdelke brez darilne embalaže, v meniju izberite “Izdelki” in jih enostavno dodate v košarico.
Kako lahko stopim v stik z vami?
Za vsa vprašanja in pomoč smo vam na voljo preko e-pošte info@obdaruj.si ter telefonske številke 069 701 575. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala!
Ali imate možnost hitre dostave za zadnje trenutke?
Razumemo, da včasih potrebujete darilo v zadnjem trenutku. Če izberete dostavo Hitra pošta (dostava v 24 urah med ponedeljkom in petkom) je cena za pošiljanje 8,99 € (DDV je vključen). Naročila oddana do 10:30 so dostavljena še isti delovni dan (za kraje znotraj prometnega križa), naročila oddana do 15:00 so dostavljena naslednji delovni dan dopoldan (za kraje znotraj prometnega križa). Za kraje izven prometnega križa se dostava podaljša za največ 12 ur.
Nobena od nalepk na darilni škatli mi ne ustreza. Kaj lahko naredimo?
Lahko pod opombe v košarici napišete, da naj bo škatla brez nalepke ali pa izberete posamične izdelke in naročite brez škatle.
Ali je možno naročiti darila za podjetja ali večje skupine?
Seveda! Ponujamo posebne pakete in popuste za naročila večjih količin. Za podrobnejše informacije in ponudbe nas prosimo kontaktirajte na naš email info@obdaruj.si.
Ali je nalepka na škatli lahko personalizirana?
Personalizacijo nalepke ponujamo podjetjem za večje količine naročenih paketov (vsaj 10).
Kako izberem pravo darilno škatlo za posebno priložnost?
Naša ponudba vključuje raznolike darilne škatle, primerne za vse vrste priložnosti, kot so rojstni dnevi, poroke, božič in darila učiteljem. Za lažjo odločitev lahko uporabite naše filtre iskanja po kategorijah ali pa se obrnete na nas za osebno priporočilo!

Naročila paketov sprejemamo vsak dan, 24 ur na dan. Ob vikendih in praznikih paketov ne pošiljamo in so odposlani na naslednji delovni dan.

Če izberete dostavo Dostava na dom, je cena za pošiljanje 3,99 € (DDV je vključen).

Če izberete dostavo Hitra pošta (dostava v 24 urah med ponedeljkom in petkom) je cena za pošiljanje 8,99 € (DDV je vključen). Naročila oddana do 10:30 so dostavljena še isti delovni dan (za kraje znotraj prometnega križa), naročila oddana do 15:00 so dostavljena naslednji delovni dan dopoldan (za kraje znotraj prometnega križa). Za kraje za izven prometnega križa se dostava podaljša za največ 12 ur. 

Če izberete dostavo Dostava po Evropi, se pošiljko pošlje na poljubni domači naslov v državo, ki leži na Evropski celini. Cena za tako dostavo je 10,99 € (DDV je vključen).

Če izberete dostavo Dostava ostali Svet, se pošiljko pošlje na poljubni domači naslov v vse preostale države. Cena za tako dostavo je 22,99 € (DDV je vključen).

Stroški dostave so vključeni v zadnjem koraku spletnega naročila oz. se dodajo končnemu znesku vrednosti izdelkov. V ta znesek je vključena odprema ter izbrana dostava.

Pakete pošiljamo preko Pošte Slovenija in je zato čas dostave odvisen od njih. Običajno so paketi dostavljeni že v 48 urah. Čas pošiljanja se ob prazničnih časih, kadar je povečan obseg pošiljk, včasih podaljša.

Brezplačna dostava ne velja za hitro pošto in se znesek navadne dostave na dom ne odšteje od zneska za hitro pošto.

Ta izdelek še nima mnenj.
© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram