Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80,00 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Možnost dostave že v 24 urah od naročila.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Domov / Tržnica / Kupončki prijateljstva

Kupončki prijateljstva

Na zalogi

Šifra: MYSIGprijateljstva Kategorije: , , , , , , , , , , Oznaka:
MYSIGprijateljstva_57197

21,99 

Kupončki prijateljstva - 20 unikatnih darilnih kupončkov prijateljstva. Pozorno darilo za najboljše prijatelje.

S kupončki prijateljstva svoji ljubi osebi na dragocen način pokažeš, koliko ti pomeni, saj ji podariš svoj čas - darilo neprecenljive vrednosti! Kupončki predstavljajo 20 različnih daril s tvoje strani. Z njimi izbirata med 20 različnimi aktivnostmi za skupen čas, lahko pa se tudi sam_a odločiš katerega ji/mu boš v danem trenutku podaril_a. Vsebujejo self-care tematike, spodbujajo k izobraževanju, skrbi za zdravje ter najpomebnejše - ustvarjanju zabavnih spominov! So ultimativni prijateljski bucket list. Na zadnji strani vsakega kupončka je opomnik, da ne pozabiš ob vsaki uporabi posneti fotografijo za spomin, prav tako pa zabeležiti datum in kraj aktivnosti ter zapisati najljubše utrinke dogodka. Kupončke lahko shraniš, da vama služijo kot spomin na vajin čas. Primerno za posebne praznike, rojstne dneve ali kar tako, da pokažeš, da brez najboljših oseb ne gre!

Primeri kupončkov: Pot na morje in obraba glasilk do onemoglosti / Dan za Netflix / Brunch v mestu / Brezplačna terapija in postrežen Gin & tonic / ... in ostalih 16 kupončkov prijateljstva.

Kupončki prijateljstva:
- 20 unikatnih obojestranskih darilnih kupončkov,
- darilno pakiranje; škatlica z napisom "kupončki prijateljstva" "ker je čas najlepše, kar lahko nekomu podarimo".

mysig

Na zalogi

© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram