Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Naročila do 14:00 so odpremljena še isti delovni dan. Na voljo je osebni prevzem (pon-pet) na naslovu Kamniška cesta 28, 1241 Kamnik.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Domov / Tržnica / Kupončki za mamice

Kupončki za mamice

Na zalogi

MYSIGza-mamice_60245

19,99 

Kupončki za mamice - 20 unikatnih darilnih kupončkov za (bodoče) mamice. Pozorno darilo za nosečo prijateljico, novopečeno mamico. Krasna ideja za darilo ob rojstvu otroka!

S kupončki za mamice na dragocen način pokažeš prijateljici, koliko ti pomeni, saj podariš svoj čas - darilo neprecenljive vrednosti!

Primerno darilo za bodoče mamice, baby shower, novopečene mamice ipd. Darilo lahko podari več prijateljic skupaj, bodoča mamica nato kupončke razdeli med vas. Na zadnji strani vsakega kupončka je opomnik, da ne pozabita ob vsaki uporabi posneti fotografijo za spomin, prav tako pa zabeležiti datum in kraj aktivnosti ter zapisati najljubše utrinke dogodka in pa spodbudne besede za mami. Kupončke lahko shranita, da služijo kot spomin na skupen čas.

Primeri kupončkov: Prepoved vprašanja A SE ŽE KAJ DOGAJA / Celodnevno previjanje dojenčka / Dober nasvet in koktajl / Zagotovljen najljubši sladoled v SOS-trenutku / Ura tišine / Prebiranje in komentiranje nasvetov na forumih / ... in ostalih 14 kupončkov za (bodoče) mamice.

Kupončki za mamice:
- 20 unikatnih obojestranskih darilnih kupončkov za mamico,
- darilna škatlica.

Mysig

Na zalogi

© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down