Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Naročila do 14:00 so odpremljena še isti delovni dan. Na voljo je osebni prevzem (pon-pet) na naslovu Kamniška cesta 28, 1241 Kamnik.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Domov / Tržnica / Kupončki za super leto

Kupončki za super leto

Ni na zalogi

MYSIGsuper-leto_57353

19,99 

Kupončki za super leto - 24 unikatnih darilnih kupončkov. Pozorno darilo za posameznike, pare ali družine skozi celo leto.

S temi kupončki svoji ljubi osebi/osebam zaželiš super leto in na dragocen način pokažeš, koliko ti pomeni, saj ji podariš svoj čas - darilo neprecenljive vrednosti! To so kupončki, ki bodo prevetrili poznani scenarij mesečnega vsakdana in tebi/vama/vam dali ideje, zaradi katerih nikoli več ne bo vprašanja, kako narediti mesec bolj zanimiv.

Škatlica vsebuje 24 kupončkov kar pomeni kar 24 daril s tvoje strani – po dve edinstveni ideji za vsak mesec, prilagojeni značilnostim posameznega obdobja v letu. Na kupončkih so nanizane dejavnosti in vsaka je kot posamezno darilo doživetja, ki predstavljajo brezplačno idejo za zabavne trenutke, ali “bucket list” doživetij, ki jih v določenem mesecu ne smeš zamuditi in s katerimi nikoli ne bo dolgčas.

Vsebujejo self-care tematike, spodbujajo k izobraževanju, skrbi za zdravje ter najpomebnejše - ustvarjanju zabavnih spominov! So ultimativni letni planer ali bucket list.

Na zadnji strani vsakega kupončka je opomnik, da ne pozabiš ob vsaki uporabi posneti fotografijo za spomin, prav tako pa zabeležiti datum in kraj aktivnosti ter zapisati najljubše utrinke dogodka. Kupončke lahko shraniš, da služijo kot spomin.

Primeri kupončkov: Oktober: izlet do zlatorumenih macesnov na Slemenovi Špički / Marec: pridelava svojih začimb / Maj: skupinsko navijanje ob Evroviziji / Julij: kampiranje doma / ... in ostalih 24 kupončkov s super idejami za vsak mesec za SUPER LETO!

Primerno za decembrska darila, posebne praznike, rojstne dneve ali kar tako, da pokažeš, da brez najboljših oseb ne gre!

Kupončki za super leto:
- 24 unikatnih obojestranskih darilnih kupončkov,
- darilno pakiranje; škatlica z napisom "kupončki za super leto." "ker je čas najlepše, kar lahko nekomu podarimo".

mysig

Ni na zalogi

© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down