Brezplačna dostava po Sloveniji za naročila nad 80 €.
Obdarujčki se potepamo na kolektivnem dopustu. Naročila bodo odposlana 6. maja.
Naročila do 14:00 so odpremljena še isti delovni dan. Na voljo je osebni prevzem (pon-pet) na naslovu Kamniška cesta 28, 1241 Kamnik.
BLAKC FRIDAY -10 % na VSE s kodo: BLACK10
0

Košarica

Domov / Tržnica / Pes - Jaz pa pojdem s psom

Pes - Jaz pa pojdem s psom

21,99 

Slovenski izletnik - Jaz pa pojdem s psom vključuje ideje za kužkom prijazne izlete po Sloveniji z razlago poti in je hkrati spominski album, ki ga boste lahko čez nekaj let prelistali in se spominjali vseh preteklih izletov po naši zeleni deželi. Ideja za darilo za vse ljubitelje izletov s psom po prelepi Sloveniji!

V kolikor si želiš spoznati Slovenijo skupaj s tvojim štirinožnim prijateljem je to izletnik zate, oziroma za vaju. Pri izbiri izletov je dal avtor velik poudarek na dobro počutje kuža, zato je izbral izlete v naravo, kjer bo med sprehodom užival tudi vaš psiček. Morda se bo zgodilo, da kakšnega od navedenih izletov že poznate, ampak verjame, da lastniki psov veste, da s psom noben izlet ni enak, zato ni dvoma, da ne bi uživali. Pri nakupu izletnika ne gre le za nakup idej za izlete, gre za nakup spominskega albuma, ki ga boste lahko čez nekaj let prelistali in se spominjali vseh preteklih izletov po naši zeleni deželi. Podji s tvojim štirinožnim prijateljem, raziskuj Slovenijo, soustvarjaj spomine in uporabi #jazpapojdem.

Podrobnosti:
- izletnik, ki ga soustvarjaš, za raziskovanje Slovenije s psom,
- je prvi slovenski interaktivni izletnik za izlete s psom,
- vsebuje 36 idej za kužkom prijazne izlete po Sloveniji z razlago poti,
- kuponi s popusti za nastanitve v vrednosti več kot 60€,
- 100% slovenski izdelek,
- tiskan na recikliran papir.

Avtor: Žiga Rejc
Oblikovanje: Špela Bečaj

Jaz pa pojdem

Na zalogi

© Obdaruj.si | Vse pravice pridržane.
crossmenuchevron-down